Το ιατρείο μας

Hello, We are Dental Kids.
Established:
1988 @Athens
1993 @Rome
2014 @Crete
2015 @London

Το Dental kids είναι ένα εξειδικευμένο οδοντιατρείο για παιδιά και εφήβους.
Δημιουργούμε όμορφα, υγιή χαμόγελα!
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στα παιδιά και στους εφήβους καλή στοματική υγεία που είναι βασική για την γενικότερη υγεία τους. Να αποκτήσουν σωστές συνήθειες και εμψυχώνοντάς τους, να μάθουν να τις εφαρμόζουν προστατεύοντας το χαμόγελό τους για όλη τους τη ζωή.
Για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, παραμένουμε ενεργοί επιστημονικά και παρακολουθούμε τις επιστημονικές εξελίξεις στην οδοντιατρική και ορθοδοντική για παιδιά και εφήβους. Σε συνεργασία με την Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Kings College London και την Ιατρική Σχολή του Harvard, ανοίγουμε το δρόμο συμμετέχοντας σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια σαν ομιλητές.
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας με εσωτερική παιδική χαρά, ο τρόπος επικοινωνίας μας, η επιστημονική μας κατάρτιση και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, συντελούν στο να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μια χαρούμενη εμπειρία επίσκεψης που θα τους βοηθήσει στο να χτίσουν μια καλή σχέση με τον οδοντίατρο για όλη τους τη ζωή.

Τα παιδιά δεν είναι “Μεγάλοι σε μικρογραφία“

Έχουν μοναδικές ιατρικές ανάγκες που απαιτούν κάποιον ειδικό στην παιδοοδοντιατρική ώστε να έχουν υγιή ανάπτυξη.
Όπως οι παιδίατροι φροντίζουν για την υγεία των παιδιών και εφήβων, έτσι και ο παιδοδοντίατρος φροντίζει για τη στοματική τους υγεία.

Ειδικοί στην Παιδοοδοντιατρική

Οι παιδοοδοντίατροί μας αφού έχουν ολοκληρώσει ένα πενταετές Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Οδοντιατρικής εξειδικεύονται για 3 χρόνια σε ένα Πανεπιστημιακό/Νοσοκομειακό πρόγραμμα Παιδοοντιατρικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μαθαίνουν τις οδοντιατρικές και ορθοδοντικές ανάγκες των παιδιών και των εφήβων κατά την ανάπτυξή τους και τεχνικές προσέγγισης και διαχείρισης συμπεριφοράς των παιδιών.

30 χρόνια εμπειρίας

Ολόκληρο το ιατρείο, είναι αφιερωμένο και προσαρμοσμένο για τα παιδιά. Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας στην πρόληψη και οδοντιατρική και ορθοδοντική θεραπεία των παιδιών και των εφήβων. Το διάστημα αυτό έχουμε προσφέρει υγιή, τέλεια και λαμπερά χαμόγελα σε παραπάνω από 20.000 παιδιά.

Παθιασμένοι με την πρόληψη

Θέλουμε η “πρώτη εμπειρία’ του παιδιού στον οδοντίατρο να είναι θετική και ευχάριστη. Είμαστε εκπαιδευμένοι να διαγνώσκουμε έγκαιρα οδοντιατρικά και ορθοδοντικά προβλήματα, όπως ο συνωστισμός των δοντιών και η προδιάθεση στην τερηδόνα έτσι ώστε με την κατάλληλη θεραπεία να αποφύγουμε μεγαλύτερα προβλήματα αργότερα και την ταλαιπωρία των παιδιών.

Η πρώτη επίσκεψη

Το να αρχίσουμε νωρίς είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο μωρό μας μια καλή οδοντιατρική υγεία. Σύμφωνα με τη Βρετανική και Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδοδοντιατρικής, η πρώτη επίσκεψη στο παιδοδοντίατρο είναι καλό να γίνεται όταν το παιδί έχει αντίληψη του χώρου που το περιβάλλει και όχι αργότερα από τα πρώτα του γενέθλια. (ΑAPD)
Κατά την επίσκεψή σας στο Dental kids, οι εξειδικευμένοι οδοντίατροί μας στην Παιδοοδοντιατρική, θα μοιραστούν μαζί σας την επιστημονική τους γνώση όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική πρόληψη και τη χρήση του φθορίου. Θα ενημερωθείτε για τον σωστό τρόπο βουρτσίματος και για το πρόγραμμα στοματικής υγιεινής και διατροφής που μπορείτε να ακολουθήσετε στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να συντελέσετε στο υγιές χαμόγελο του μωρού σας.
Θα αξιολογήσουμε τον τερηδονικό κίνδυνο του μωρού και θα συζητήσουμε τυχόν ανησυχίες που έχετε για τη χρήση πιπίλας ή για το πιπίλισμα του δαχτύλου του.
Θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την οδοντιατρική υγεία του μωρού σας και τι να περιμένετε κατά την ανάπτυξή του. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα οδοντιατρικό πρόγραμμα πρόληψης ώστε να μεγαλώσει με υγεία, χωρίς σφραγίσματα.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε πανέμορφα, υγιή χαμόγελα και να εμψυχώνουμε τα παιδιά να αποκτήσουν σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους.

Τα παιδιά και οι έφηβοι που επισκέπτονται το ιατρείο μας, απολαμβάνουν την επίσκεψη αυτή. Ο λόγος;
Γιατί έχουμε μια εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της Παιδοδοντιατρικής, με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και πρακτική, και άρτιο επιστημονικό εξοπλισμό.
Τι αρέσει περισσότερο στα παιδιά;
Τα ίδια λένε:
«Είναι διασκεδαστικό»
«Μου αρέσει να παίζω στην παιδική χαρά»
«Είναι εύκολο να μιλάω με τους γιατρούς»
«Νιώθω πολύ άνετα στην καρέκλα του γιατρού»
«Έχω πιο λαμπερό χαμόγελο»

Στο Dental Kids θέλουμε παιδιά και έφηβοι να νιώθουν άνετα και χαρούμενα. Θέλουμε η εμπειρία τους να είναι ευχάριστη.
Για αυτό έχουμε δημιουργήσει μια παιδική χαρά για τα παιδιά. Με χώρους που θα ανακαλύψουν, για να είναι η επίσκεψη σαν παιχνίδι.
Ο χώρος της κλινικής επιτρέπει στο παιδί να συνυπάρχει με άλλα παιδιά της ηλικίας του ώστε η επίσκεψη να είναι σαν να πηγαίνει σε ένα πάρτυ.
Η κλινική διαθέτει ειδικό χώρο και παιχνίδια για να γίνεται το μάθημα της στοματικής αγωγής ευχάριστο.

Ένα λαμπερό και υπέροχο χαμόγελο βοηθάει την αυτοπεποίθηση. Στο Dental Kids θέλουμε να έχετε και τα δύο. Για αυτό και ενθαρρύνουμε τους μικρούς μας φίλους να φροντίζουν την υγεία τους αλλά και την εμφάνισή τους. Τους βοηθάμε να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους, και να τον φροντίζουν ξεκινώντας απο τη στοματική τους υγεία.
Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 20.000 υγιή και όμορφα χαμόγελα στην οικογένεια του Dental Kids δικαιούμαστε πια να λέμε ότι «Αγαπάμε τα παιδικά χαμόγελα».

“An adventure in dental health”

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 20.000 υγιή και όμορφα χαμόγελα στην οικογένεια του Dental Kids δικαιούμαστε πια να λέμε ότι «Αγαπάμε τα παιδικά χαμόγελα».

Καθηγητής Δημήτρης Εμμανουήλ ,
Ειδικός Παιδοδοντίατρος

Η Ομάδα μας.

Interested in learning more?

GET IN TOUCH