ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Το να είσαι έφηβος αποτελεί από μόνο του πρόκληση.
Ένα λαμπερό και ελκυστικό χαμόγελο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση του εφήβου και να επηρεάσει την κοινωνική του ζωή.

Η ορθοδοντική θεραπεία είναι σημαντική όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Είναι σημαντική διότι δόντια που στριμώχνονται και δεν είναι κατάλληλα ευθυγραμμισμένα, είναι δυσκολότερο να καθαριστούν σωστά και μπορεί να συμβάλλουν στη δημιουργία τερηδόνας, ουλίτιδας ή ακόμα σε απώλειά τους. Επίσης το να μη δαγκώνει ο έφηβος σωστά μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφη φθορά των επιφανειών των δοντιών, δυσκολία στη μάσηση ή ακόμα και στην ομιλία, ή υπερβολική πίεση στα οστά στήριξης και στους ιστούς των ούλων και κατά συνέπεια πιθανά προβλήματα στο σαγόνι καθώς και πονοκεφάλους.
Χωρίς την κατάλληλη θεραπεία μπορεί να προκύψουν και ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.
Τέλος το συνολικό «κόστος» (οικονομικό αλλά και ψυχολογικό) της θεραπείας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Στο Dental Kids παρέχουμε ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία για τα μικρότερα παιδιά αλλά και τους εφήβους, με στόχο να τους βοηθήσουμε να έχουν υγιή και λαμπερά χαμόγελα για μια ολόκληρη ζωή. Για να αποφύγουμε το δύσκολο στάδιο του να «φοράμε σιδεράκια» προσφέρουμε την εναλλακτική των clear brackets & wires